VoIP


voip

Telefonie op topniveau
Ontdek de voordelen

Elk bedrijf dat nog gebruik maakt van de traditionele wijze van telefoneren kan besparen met de Shelfy VoIP tarieven. Fors besparen tot zo’n 40% op binnenlandse gesprekken en zo’n 70% op internationale gesprekken. Daarnaast kan er ook nog eens fors worden bespaard op de hardware. Vooral waar het gaat om de vaak kostbare telefooncentrale. Kiest u voor Shelfy VoIP, dan kunt u zich de investering van een telefooncentrale (of uitbreiding op) besparen. Zonder ingewikkelde toestanden maakt u gebruik van de moderne en veilige Shelfy VoIP telefooncentrale. Wilt u weten hoeveel u kunt besparen, neem dan contact met ons op en wij maken graag een heldere vergelijking met uw huidige telefoniekosten.

Shelfy levert totaaloplossingen: advies, software en hardware. Zelfs als u al bent voorzien of nog niet toe bent aan hosted VoIP oplossingen, kunnen wij u uitstekend van dienst zijn met advies over de voor u beste telefonie hardware oplossingen. Ongeacht hetgeen u voor uw bedrijf nodig hebt; Shelfy adviseert u goed en levert uw hardware altijd tegen zeer scherpe prijzen. Door onze grootschalige inkoop bieden wij u een ruim productassortiment, tegen prijzen die behoren tot de scherpste in de markt.

Besparingen

1. Geen investeringen in telefooncentrale
2. voordelige telecom hardware
3. geen maandelijkse onderhoudskosten of kosten voor updates van software of hardware
4. lagere maandelijkse abonnementskosten
5. lagere gesprekkosten

Een besparing op uw totale telefoniekosten van zo’n 40% behoort tot de reële mogelijkheden!

Voordelen Voip

Snel uw voicemail inspreken en aanpassen.
Doorschakelen zonder moeite (ook naar je mobiel)
Automatisch doorverbinden.
Bellen via de PC mogelijk.
Geen onderhoud.
Gesprekken opnemen en terugluisteren.
Eigen nummers behouden.
Ook internationaal bellen

Vaste toestellen vanaf €70 ex btw
Draadloze toestellen vanaf €65 ex btw

Besparen op telecommunicatie mag geen aderlating zijn op kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom geven wij niet alleen alle aandacht aan de betrouwbaarheid van ons netwerk, maar ook aan de deskundigheid van onze partner resellers voor advies en installatie. Bel of E-mail ons gerust zodat wij u, afhankelijk van uw wensen, een vrijblijvende offerte kunnen aanbieden.
Samen met Shelfy IT Solutions is overstappen snel en gemakkelijk gerealiseerd.