Server / Cloud

Een public cloud server is gebaseerd op cloud computing, wat betekent dat er resources van verschillende hosting servers beschikbaar worden gesteld. De virtuele Xen of VMware servers die kunnen worden aangemaakt, maken vervolgens gebruik van deze resources. Het is een virtuele hosting omgeving die applicaties niet limiteert op de resources, omdat dit snel en gemakkelijk kan worden uitgebreid. Daarnaast kunnen deze cloud servers ook worden verspreid over verschillende datacentra, waardoor er een stabiele en krachtige hosting omgeving ontstaat.

Voordelen Public cloud

lage instap, direct online;
voordelig gebruik maken van resources;
gedeeld platform;
betalen naar verbruik;
de kracht om te groeien en te krimpen op elk moment.

Private Cloud

Net als een public cloud is een private cloud gebaseerd op cloud computing. Dit houdt in dat er verschillende resources van verschillende servers beschikbaar worden gesteld. Vervolgens kunnen deze resources voor allerlei taken worden gebruikt om uw bedrijfsprocessen te ondersteunen. Een private cloud is heel erg schaalbaar, wat u de kracht geeft om te groeien of te krimpen wanneer u dat graag zou willen. Bij een private cloud kunt u een cloud samenstellen die volledig aan uw wensen voldoet, met uw eigen hardware en software wensen.

Bij een private cloud, verzorgd door Shelfy IT Solutions, kunt u rekenen op een proactief beheer. Dit houdt in dat er een goede en snelle service wordt verleend. Daarnaast kan Shelfy IT Solutionsu een onafhankelijk advies geven als het gaat om een systeem dat het beste aansluit op uw eisen en wensen. Dit kan worden verzorgd op hardware, software en virtualisatie gebied. Zo biedt Shelfy IT Solutions de mogelijkheid om bij een private cloud de virtualisatie te realiseren met VMWare. VMware is op dit moment één van de beste oplossingen voor de virtualisatie van een private cloud, om voor een snelle en stabiele omgeving te zorgen.

Private cloud servers

exclusief gebruik maken van uw eigen omgeving;
zelf controle over uw eigen cloud;
toegespitst op uw wensen en eisen;
proactief beheer;
de kracht om meer te doen met minder kosten.